Nostoapuvälineiden vuositarkastukset

Nostoapuvälineiden vuositarkastukset

Industria Service suorittaa lakisääteiset ja vuosittaiset nostoapuvälineiden vuositarkastukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Suoritamme tarkastuksia huoltotiloissamme Varkaudessa sekä asiakkaidemme luona

Tarkastukset voimme suorittaa tarvittaessa asiakkaan luona, paitsi taljat jotka edellyttävät koekuormituksen/koevedon jonka suoritamme vetopenkillämme Varkaudessa. Vetopenkkimme maksimi vetokapasiteetti on max. 12 tonnia. Kito- -merkkisiin ketjuviputaljoihin löytyy yleisimmät varaosat heti varastostamme Varkaudesta. Saamme nopeasti tarvittavat varaosat ja komponentit lähes kaikkiin markkinoilla oleviin nostoapuvälineisiin.

Pöytäkirjat ja dokumentointi

Teemme kaikista vuositarkastuksen läpikäyneistä nostoapuvälineistä asianmukaiset tarkastuspöytäkirjat jotka toimitamme asiakkaillemme paperisena versiona ja/tai sähköisesti .pdf muodossa. Niin sovittaessa tallennamme dokumentit pilvipalvelimelle josta ne on kätevästi saatavissa milloin vain.

Valmistamme ketjurakseja

Teemme ketjuraksit vakiokomponenteista asiakkaan toiveiden mukaan, varastoitavat ketjuhalkaisijat ovat (8-luokka) 8mm,10mm,13mm ja 16mm. Paksummat ketjut ja ketjukomponentit saamme tilattua nopeasti, yleensä 1 arkipäivässä.

Nostoapuvälineiden tarkastus- ja korjausasioissa Sinua palvelee:

Reijo Koponen

  0207-614 726 / 044 580 1197
Industria Center Oy Varkaus
Kiertotie 4
78200 Varkaus

Lakisääteiset nostoapuvälineiden vuositarkastukset ja korjaukset.