Industria Center

Industria Center Oy - Teknistä kauppaa ammattitaidolla jo vuodesta 1989 - yli 30 vuotta!

Laadukas ja kattava valikoima teknisen alan tuotteita ja palveluita

Industria Center Oy tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluita teollisen tuotannon ja teknisen alan tarpeisiin. Palvelumme lähtökohta on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen. Näin pystymme tarjoamaan yksilölliset ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. Oikein kohdistetun ja ammattitaitoisen palvelumme myötä säästät aikaa ja rahaa: parannat liiketoimintasi tuottavuutta, sujuvuutta sekä työturvallisuutta.

Industria Service | Huoltopalvelut

Yhteistyömme ei pääty tuotteen myyntiin - tarjoamme suurimmalle osalle myymistämme koneista ja laitteista huolto- ja korjauspalvelua, varaosapalvelua sekä teknistä tukea. Oma ammattitaitoinen Industria Service- huoltomme takaa myymillemme koneille ja laitteille täydelliset elinkaaripalvelut. Myynti, huolto, tekninen tuki ja varaosapalvelut ovat asiakkaidemme käytettävissä.

Olemme perheyritys jo yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme 100 % Suomalainen perheyritys. Teknistä kauppaa olemme tehneet ammattitaidolla jo vuodesta 1989. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 8 miljoonaa euroa. Luottoluokituksemme on AAA. Olemme Tilaajavastuulain mukainen Luotettava kumppani. Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys. 

Toimipisteet Itä-Suomessa

Palvelemme teitä toimipaikoissamme Varkaudessa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kiteellä sekä valtakunnallisesti Industria Webshop -verkkokaupassa. Tervetuloa asioimaan lähimpään Industria Centeriin sekä verkkokauppaamme!

Perustiedot

Yrityksen nimi: Industria Center Oy
Y-tunnus: 0774593-7 
VAT: FI07745937
Yrityksen kotisivut: www.industriacenter.fi
Verkkokauppa: webshop.industriacenter.fi

facebook-icon_128x128.png  @industriacenter

instagram-icon_128x128.png  industriacenter

 

Industria-center-30vjuhlalogo.png