Happipeitset ja happipeitsivarusteet

Happipeitset ja peitsikahvat nopeasti heti varastostamme

Happipeitsauksella voidaan leikata suuriakin metallikappaleita. Happipeitsellä voi leikata esimerkiksi ruostumatonta terästä, valurautaa ja jopa betonia tai kiveä.

Happipeitsiä käytetään ruostumattoman teräksen, valuraudan sekä isojen valujen leikkaamiseen. Happipeitset soveltuvat myös reikien tekemiseen betoniin ja kiveen. Happipeitset soveltuvat mainiosti erilaisten rakennusten purkutöihin. Happipeitsi on tehty hitsatusta teräsputkesta joka on täytetty teräslangoilla. Happipeitsi liitetään kahvaan johon johdetaan letkun kautta happea tankista tai pullosta. Happipeitset ovat 3 metriä pitkiä ja ovat halkaisijaltaan 16 mm. Putken seinämävahvuus on 1,5 mm. Jokainen putki on täytetty 25 teräslangalla joiden halkaisija on 2 mm (16 mm happipeitsi) tai 20 teräslangalla joiden halkaisija on 2,2 mm (13 mm happipeitsi). Yksi 16 mm happipeitsi painaa 3,35 kg.

Happipeitsiä löytyy heti Industria Centerin varastosta Varkaudesta. Nopeat toimitukset myös isommille erille. Heti varastostamme myös peitsikahvat ja varusteet, kysy lisää asiakaspalvelustamme puh. 0207 614 720 tai sähköpostilla myynti.varkaus@industriacenter.fi