Ajankohtaista

24.01.2020

Etsimme huoltomiestä Varkauden toimipisteelle!

Lue lisää »

23.01.2020

Etsimme ostajaa Varkauden toimipisteelle!

Lue lisää »

07.01.2020

Avoin työpaikka Kiteen toimipisteellä!

Lue lisää »

04.12.2019

Facebook

Industria Center nyt myös Facebookissa

Lue lisää »

26.06.2019

Industria Center Oy 30 vuotta!

Lue lisää »

Industria Center Oy 30 vuotta!

Industria Center Oy on palvellut asiakkaitaan aitona suomalaisena perheyrityksenä jo 30 vuoden ajan. Savonlinnassa ja Varkaudessa alun perin toimineet myymälämme ovat laajentuneet jo verkkokaupan ja neljän eri myymälän kokonaisuudeksi Itä-Suomen alueella ja erityisesti viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä. Monien investointien seurauksena meillä on toimiva konsepti ja mahdollisuudet menestyä alallamme tulevaisuudessakin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme vain ja ainoastaan parasta palvelua - laadukkaita tuotteita unohtamatta.

Yrityksen juhlavuoden aikana on luvassa erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joiden teemana on monen vuoden kokemus ja yhteistyö alan asiantuntijabrändien kanssa. Laaja osaaminen ja alan kärkituotteet mahdollistavat sen, että niin yksityis- kuin yritysasiakkaatkin saavat meiltä tarpeitansa vastaavat tuotteet ja palvelut nyt ja tulevaisuudessa.

Industria Centerin väki haluaa kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita näistä vuosista ja toivottaa kaikille hyvää kesää 2019!